Menu

Plattegronden

Plattegronden Villa Zorgvliet

De naam Zorgvliet doet misschien vermoeden dat het om zorgappartementen gaat. Dit is niet het geval. Het worden royale luxe appartementen waar u hopelijk heel lang en met veel plezier zelfstandig kunt wonen maar zonder extra zorg.

 

Villa Zorgvliet bestaat uit 11 luxe appartementen en twee penthouses, variërend van 75 m2 tot 127 m2 groot. Daarnaast hebben alle appartementen een buitenruimte in de vorm van een balkon of terras om optimaal van de omgeving en het uitzicht te kunnen genieten.

Alle appartementen zijn bestemd voor permanente bewoning. Ieder appartement heeft op het terrein achter de villa een eigen parkeerplek, die via de Lageweg is te bereiken. Het complex zal komen te liggen in de driehoek tussen de Nazareth en de Lageweg tussen het dorp en de polder.

Rondom het gebouw zal een groene tuin worden aangelegd, welke bijdraagt aan het wonen in de rust. Voorop het perceel komt een statige entree naar de voorzijde van het complex, achterop volgen de parkeerplaatsen en de bergingen.
 

Begane grond

 

5 Appartementen met tuin

 

Appartement 1 GBO: 91,2 m2

Appartement 2 GBO: 99,7 m2

Appartement 3 GBO: 113,3 m2

Appartement 4 GBO: 120,3 m3

Appartement 5 GBO: 96,9 m2

 


Op de begane grond zijn een vijftal benedenwoningen gelegen. Iedere woning op de begane grond heeft een eigen entree. Daarnaast hebben alle appartementen een eigen tuin grenzend aan de woonkamer. De terrassen geven een prachtig zicht over de omringende tuin of de polder.

 

Eerste verdieping

 

 


Appartement 6 GBO: 74,03

Appartement 7 GBO: 78,2 m2

Appartement 8 GBO: 69,0 m2

 

 

Apaprtement 9 GBO: 67,9 m2

Appartement 10 GBO: 75 m2

Appartement 11 GBO: 81,55  m2

 

De eerste verdieping is te bereiken via de lift of het trappenhuis. De appartementen op deze verdieping bestaan allen uit tenminste een prachtige woonkamer met open keuken en een slaapkamer. Appartement 6 heeft nog een tweede slaapkamer. Alle appartementen hebben eveneens een badkamer met douche, tweede toilet en wastafel en een berging voor de boiler en de aansluiting voor de witgoedapparatuur. Ook is er een balkon aanwezig zodat u kunt genieten van het uitzicht.

 

Tweede verdieping

 

 

Appartement 12 GBO: 97 m2

Appartement 13 GBO: 91,75

 

De bovenste verdieping van het complex bestaat uit een tweetal penthouses. Deze hebben beiden een royale slaapkamer en een woonkamer van een geweldig formaat. Appartement 12 heeft een prachtige ligging op het zuiden aan de voorzijde van het complex, waar appartement 13 een eveneens prachtig uitzicht heeft over de polder.

Beide appartementen hebben aan weerszijden een dakterras. Zowel aan de west- als aan de oostkant hebben deze uitzicht over de polder en het dorp. Op het oostelijke terras staat in de ochtend en door de dag de zon. Op de westkant staat deze tot laat op de dag.

 

Contactgegevens Villa Zorgvliet

Marjan Geijs-Roodenburg
E-mail:
VillaZorgvliet@gmail.com
Telefoon: 06-28164600

Contactgegevens Makelaar

Neeskens Makelaars
www.neeskens.com
Telefoon: 0113-573100