Menu

Wolphaartsdijk

Welkom in Wolphaartsdijk

Het karakteristieke Zeeuwse dorp ligt aan de rand van het Veerse Meer. De omgeving van Wolphaartsdijk en Oud-Sabbinge is een natuurrijke omgeving met een hoge cultuurhistorische waarde en een rijk verleden. De Griffioen, de kerk, de molen en Villa Zorgvliet vormen samen het silhouet van Wolphaartsdijk. De prachtige dijken met laanbeplanting en het water van het Veerse Meer maken hier van wonen een beleving! 

 

De ligging van Villa Zorgvliet

Te Koop!

Te koop, prachtige luxeappartementen in Wolphaartsdijk. Hier ziet u ons staan voor Oud Zorgvliet, op deze locatie wordt het nieuwe complex gebouwd.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op.

Informatie opvragen

 

Foto: John van der Heijden

 

 

 

 

Een nieuwe inwoner verteld

Facebookbericht van Sarah Verroen die pas in Wolphaartsdijk is komen wonen:

Wat heb ik het naar mijn zin in het dorp. Veel kleiner dan Bruinisse, maar ook veel vriendelijker. Vissersdorpen staan hier bekend als hard, hoewel ik er ook zeker leuke vrienden heb gevonden. Maar dit dorp is als een warm bad. Je voelt het meteen. Gisteren kwam mijn overbuurvrouw met een kerstkaart, chocolade en drie zakjes Whiskas voor de poezen. Is er een buurtvereniging misschien, vroeg ik naïef. Nee hoor, ik wil je graag een warm welkom in de straat geven. Ze liep verder met een stapel kerstkaarten voor de andere buren. Mijn bovenbuurvrouw kwam met een hazelnoottaartje op haar verjaardag. Een andere buurman vroeg of hij mijn overvolle papierbak buiten kon zetten. Zojuist een kerstkaartje in de bus van een andere buurvrouw. Heel sociale woningbouwvereniging. Het toilet zat verstopt. Binnen een uur kwam er iemand. Ik hield van het Ruige Bru, maar hier is een soort ontspanning. Je hoeft niet op je hoede te zijn. Ik heb mijn huiswerk blijkbaar goed gedaan.
 

Wolphaartsdijk in de media

Krantenartikel over Wolphaartsdijk

Zeeland is krimpvrij. In 2020 groeide het inwoneraantal opvallend dankzij import. De gemeente Goes blijkt het populairst.
“Goes staat al jaren in de top 10 van Elsevier van plaatsen die zich het snelst economisch ontwikkelen”, zegt de trotse burgemeester Margo Mulder. 

Geschreven door: Sybilla Claus, Trouw, 31-12-2020

Lees het complete artikel
 

 

Alvast de omgeving verkennen?

Goesisgoes heeft een leuk initiatief ontwikkeld "De Buitenstaproute', ook leuk op de fiets.

 

 

Handige links

Wilt u meer informatie over Wolphaartsdijk dan kunnen onderstaande websites u meer informatie verschaffen.
Bezoek ook onderstaande website eens:

Contactgegevens Villa Zorgvliet

Marjan Geijs-Roodenburg
E-mail:
VillaZorgvliet@gmail.com
Telefoon: 06-28164600

Contactgegevens Makelaar

Neeskens Makelaars
www.neeskens.com
Telefoon: 0113-573100